Ciasto z brzoskwiniami i kremem do góry nogami
Need a deser wegetariański lacto ovo? Odwrócone ciasto z brzoskwiniami i kremem może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 475 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, ekstrakt z wanilii, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 585 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest tak spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Ciasto z brzoskwiniami i śmietaną, Ciasto z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Ciasto z brzoskwiniami i śmietaną.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 180C / 71° fan / gas 4, Ustaw puszki i zrób bazę z gąbki zgodnie z opisem w przepisie "dobrze idzie" (poniżej po prawej), ale nie dziel go jeszcze między puszki.
Połówki i kamienować brzoskwinie, a następnie każdą połowę pokroić w
Brzoskwinie wrzucić z cukrem, a następnie ułożyć w jednej warstwie w jednej z puszek. Połowę masy ciasta przełożyć na brzoskwinie, a drugą połowę do drugiej puszki.
Piec przez 20-25 minut, aż gotowane i złociste puszki zawierające brzoskwinie może trwać 5-10 minut dłużej niż inne. Pozostaw do ostygnięcia na stojaku z drutu podczas wykonywania nadzienia.
Śmietanę ubić z cukrem i wanilią na sztywno.
Rozłóż to na zwykłej gąbce, a następnie ostrożnie wierzch gąbką brzoskwiniową.