Ciasto z ajerkoniakiem Nicka
Ciasto z ajerkoniakiem Nicka może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 313 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ekstrakt z wanilii, ciasto ciasto skorupa, zmielony cynamon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to St. Nick Cupcakes, Lepsze niż serowe ciastka Jim 'N Nicka, oraz "Supernatural" Brownies Nicka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Naciśnij pie crust do 9-calowy Pie dish i wyciąć nadmiar skorupy z krawędzi; wypełnić ryżem lub ciężarów pie.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, o 10 protokół.
Beat ajerkoniak, cukier, skrobia kukurydziana, jajka, białka, ekstrakt waniliowy, gałka muszkatołowa, i cynamon razem w misce, aż będzie gładka; wlać do skorupy.
Piec, aż ciasto jest ustawiony w środku, 50 do 60 protokół.