Ciasto wołowo-wieprzowe Tamale
Wołowina i wieprzowina Tamale Pie jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 830 kalorii. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, czosnek, hojną łyżkę miodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Chicken Tamale Pie, Wołowina Tamale Cornbread Pie, oraz Zapiekanka Z Wołowiną Tamale dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na dużym ogniu, dodać wieprzowinę i polędwicę i brązowy.
Dodaj cebulę, czosnek, chipotle, SOS adobo, kminek, kolendra, kakao w proszku, cynamon, sól, i pieprz, gotować 5 minut, aby zmiękczyć kawałki cebuli. Wymieszać w koncentracie pomidorowym i gotować 1 minutę więcej.
Dodać piwo i zeskrobać kapiele.
Dodaj 1 szklankę bulionu wołowego i podgrzać, aby połączyć smaki, a następnie całkowicie ostudzić i przechowywać do posiłku make-ahead.
W nocy chcesz służyć Tamale pie, podgrzać na patelni na średnim ogniu podczas szybkiego gotowania polenta. Podgrzej brojlery.
Podgrzać bulion z kurczaka i mleko do wrzenia, następnie ubić polentę i gotować, aż będzie gęsta, 3 minuty. Uwaga kucharza: Polenta musi być bardzo gęsta.
Wymieszać z masłem i miodem, doprawić solą i gruboziarnistym czarnym pieprzem.
Rozprowadź grubą polentę w równomiernej warstwie na nadzieniu tamale. Top polenta z serem i brązowy pod brojlerem.