Wołowina i wieprzowina Tamale Pie jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 49g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 830 kalorii. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, czosnek, hojną łyżkę miodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Chicken Tamale Pie, Wołowina Tamale Cornbread Pie, oraz Zapiekanka Z Wołowiną Tamale dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać 1 łyżkę oleju na dużej patelni na dużym ogniu, dodać wieprzowinę i polędwicę i brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Porterhouse
Poszatkowana Sałata I Pokrojone Pomidory (opcjonalnie)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj cebulę, czosnek, chipotle, SOS adobo, kminek, kolendra, kakao w proszku, cynamon, sól, i pieprz, gotować 5 minut, aby zmiękczyć kawałki cebuli. Wymieszać w koncentracie pomidorowym i gotować 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier Ryżowy
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(można Zastąpić Mozzarellą)
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Papier Ryżowy
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Dodać piwo i zeskrobać kapiele.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
4
Dodaj 1 szklankę bulionu wołowego i podgrzać, aby połączyć smaki, a następnie całkowicie ostudzić i przechowywać do posiłku make-ahead.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
5
W nocy chcesz służyć Tamale pie, podgrzać na patelni na średnim ogniu podczas szybkiego gotowania polenta. Podgrzej brojlery.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Tamales
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Podgrzać bulion z kurczaka i mleko do wrzenia, następnie ubić polentę i gotować, aż będzie gęsta, 3 minuty. Uwaga kucharza: Polenta musi być bardzo gęsta.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.