Ciasto Wiśniowe Późne Lato

Ciasto Wiśniowe Późne Lato
Późne lato Cherry Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 524 kalorie. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka stałego skracania warzyw, ekstrakt z migdałów, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sukkotasz Późnego Lata, Sukkotasz Późnego Lata, oraz Simple Late Summer Primavera dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mleko i ocet ubić w małej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Mąkę i sól ubić w średniej misce, aby wymieszać; dodać skrócenie i wcierać opuszkami palców, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Wymieszać mieszaninę mleka; krótko ugniatać w misce, aż ciasto się połączy. Zbierz ciasto w piłkę. Podzielić na 2 kawałki, 1 nieco większe niż inne. Spłaszczyć każdy kawałek na dysk. Owiń dyski oddzielnie w plastik i przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Wymieszać 2/3 szklanki cukru i następne 6 składników w dużej misce do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać wiśnie i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
3
Odstawić na 30 minut.
4
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Rozwałkuj większy krążek ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej do 13-calowego okrągłego (skorupa będzie cienka).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Przenieś do szklanego naczynia o średnicy 10 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
7
Rozwiń drugi dysk na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej do prostokąta 12x8 cali. Za pomocą karbowanego koła ciasta lub ostrego noża, wytnij prostokąt wzdłuż na dziewięć pasków o szerokości 3/4 cala. Łyżka nadzienia wiśniowego do skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
8
Umieścić 5 pasków ciasta w poprzek ciasta w 1 kierunku i 4 w przeciwnym kierunku, tworząc kratkę. Naciśnij końce paska i krawędź skorupy razem, aby uszczelnić. Ozdobnie zagniatane krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
9
Brush kraty i krawędzie z jaj glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
JajkoJajko
10
Posypać 1/4 szklanki cukru na kratkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
11
Piec ciasto 20 minut. Przykryj krawędzie skorupy kołnierzem foliowym, aby zapobiec przerobieniu. Nadal piec do wypełnienia pęcherzyków i skorupa jest złoty kolor, o 40 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
12
Przenieść ciasto do stojaka i ostudzić co najmniej 1 godzinę.
13
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
Żłobione koło ciasta będzie ciąć paski kraty z dość zapiekane krawędzie, ale ostry nóż działa dobrze, zbyt.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn