Ciasto Warstwowe O Dużej Wysokości
Ciasto warstwowe o dużej wysokości może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten przepis służy 16 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 240 kalorii. Jeśli masz vanillan ekstrakt, mleko, mąka ciasto, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 2 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 15%. Spróbuj Zdrowe ciasto czekoladowe z polewą czekoladową (duża wysokość ), Chleb Kukurydziany Na Dużych Wysokościach, oraz Chleb Bananowy Wysokościowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Tłuszcz i mąka dwa 9 calowe okrągłe patelnie do ciast. Mąkę i proszek do pieczenia przesiać do miski i odstawić.
W dużej misce ubić masło i cukier, aż będą lekkie i puszyste, do 10 minut.
Wymieszać jajka pojedynczo, całkowicie wymieszać każde z nich przed dodaniem następnego. Wymieszać wanilią. Mieszaj mąkę i proszek do pieczenia, na przemian z mlekiem, aż ciasto będzie gładkie. Podziel ciasto równomiernie między przygotowane Patelnie. Dotknij dna patelni na blacie kilka razy, aby usunąć pęcherzyki powietrza.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nóż włożony do środka ciasta wyjdzie czysty, 25 do 30 minut. Fajne ciasta w patelniach ustawione na stojaku z drutu.