Ciasto Truskawkowo-Rabarbarowe Do Góry Nogami
Truskawkowo-rabarbarowe ciasto do góry nogami może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 76 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać truskawki, ciasto waniliowe mix, jajka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasto Truskawkowo-Rabarbarowe Do Góry Nogami, Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe Do Góry Nogami, oraz Truskawkowe Ciasto Rabarbarowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Na patelni 13x9 cali roztopić masło w piekarniku.
Posypać brązowym cukrem równomiernie masłem. Truskawki ułożyć na brązowym cukrze; posypać równomiernie rabarbarem. Truskawki i rabarbar delikatnie wymieszać z brązowym cukrem.
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu.
Na truskawki i rabarbar wlać ciasto.
Piec od 46 do 52 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Natychmiast uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować ciasto.
Umieść żaroodporny talerz do serwowania do góry nogami na patelni; obróć płytę i patelnię. Pozostaw patelnię nad ciastem 1 minutę, aby brązowa polewa cukrowa mogła mżeć nad ciastem. Fajne 30 minut.
Podawać na ciepło lub ostudzić z bitą śmietaną. Przechowywać w lodówce.