Ciasto truskawkowo-imbirowe bezglutenowe

Ciasto truskawkowo-imbirowe bezglutenowe
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Bezglutenowe truskawka imbir ciasto może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2186 kalorii, 16G białka, oraz 195g tłuszczu każdy. Na 9,06 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 586 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest idealny do Dzień Matki. Jeśli masz sól, truskawki, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Sloppy Joe Pie Zapiekanka-Bezglutenowa, oraz Bezglutenowy krem imbirowy bułeczki z domowej roboty kandyzowanym imbirem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia24
Magazyn