Ciasto Szparagowe Bundt
Ciasto szparagowe Bundt wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 274 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 64 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, serek, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowe Szparagi Bundt, Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), oraz Dr Pepper Cake: ciasto wiśniowe z postawą.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć pierwsze pięć składników.
Dodać olej, jajka, szparagi, ananasa, skórkę pomarańczową i wanilię; dobrze wymieszać. Złożyć w orzechach pekan.
Wlać do natłuszczonej i zalanej mąką 10-in. Rura karbowana patelnia.
Piec w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut; wyjąć z patelni do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Do lukru, ubić Serek i cukier w małej misce, aż będzie gładka.
Dodaj skórkę pomarańczową, wanilię i tyle mleka, aż lukier osiągnie pożądaną konsystencję. Łyżka nad ciastem, pozwalając oblodzenie spływać boki.