Ciasto rumowo-ziele angielskie z ambrozją
Ciasto Rum-ziele angielskie z ambrozją wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 247 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mało kto lubi ten deser. Mieszanka maślanki, jajka, białko jaja i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 20%. Spróbuj Ciasto rumowo-ziele angielskie z ambrozją, Ciasto imbirowe z glazurowaną ambrozją żurawinową, oraz Ciasto Ambrozja dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubij cukier i margarynę na średniej prędkości miksera, aż do dobrze wymieszanego (około 5 minut).
Dodać jajka i białka, 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę połączyć z 6 kolejnymi składnikami (mąka przez sól).
Połącz maślankę, rum, skórkę pomarańczy i wanilię.
Mieszankę mąki dodać do mieszanki cukru na przemian z mieszanką maślanki, zaczynając i kończąc mieszanką mąki.
Wlać ciasto do 10-calowej patelni z rurką pokrytą sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 50 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Ostudzić na patelni 10 minut; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.