Ciasto Risotto Z Grzybami I Tymiankiem Z Pieczonym Pomidorem I Rukolą

Ciasto Risotto Z Grzybami I Tymiankiem Z Pieczonym Pomidorem I Rukolą
Przepis ciasto z grzybami i tymiankiem Risotto z pieczonym pomidorem i rukolą może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 28 godzin i 57 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 763 kalorie, 21g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na 2,81 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz akompaniament: sałatka z pieczonych pomidorów i rukoli, jajka, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Risotto z grzybami i tymiankiem, Risotto Z Czerwonym Winem, Grzybami I Tymiankiem, oraz Grzybowo-Tymiankowe Risotto Z Udami Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej ciężkiej patelni smażonej na umiarkowanym ogniu, podgrzać 3 łyżki oleju do gorąca, ale nie do palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj 1/2 czosnku i smażyć, aż zmiękną, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
3
Dodać grzyby, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i smażyć, aż grzyby zaczną wydzielać płyn, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Przełożyć na durszlak i odstawić do drenażu, aż będzie gotowy do użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
5
W średnim rondlu na małym ogniu, doprowadzić czas na wolnym ogniu. Przykryj i gotuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
W dużym ciężkim garnku na umiarkowanym ogniu, podgrzać 1/4 szklanki oleju, aż będzie gorąco, ale nie pali.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Dodaj cebulę i pozostały czosnek i smażyć, aż zmiękną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Dodaj ryż i smażyć 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
9
Dodaj wino i gotuj, stale mieszając, aż do wchłonięcia, około 2 minut. 1/2 szklanki gotującego się wywaru wymieszać z ryżem i gotować, ciągle mieszając, aż do wchłonięcia. Kontynuuj gotowanie i dodawanie bulionu, o 1/2 szklanki na raz, stale mieszając i pozwalając na wchłonięcie każdego dodatku przed dodaniem następnego, aż ryż będzie miękki i kremowy wyglądający, ale nadal al dente, o 18 protokół. (Zostanie Ci około 1 zapasu filiżanki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Wyjąć z ognia i wymieszać odsączone grzyby, tymianek, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce, pokryte, aż ostygnie, około 4 godzin. (Risotto można przygotować z wyprzedzeniem i schłodzić, przykryć, do 24 godzin.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
11
Rozgrzej piekarnik do 121°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Przenieś 1 szklankę mąki, jajka i bułkę tartą do 3 oddzielnych płytkich misek. Wymieszać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu do mąki. Pozostałe 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu wymieszać z bułką tartą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Pozostałe 2 łyżki mąki wymieszać z risotto, a następnie, mokrymi rękami, uformować na 12 (1/2-cala-grube) pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
14
W ciężkiej dużej patelni smażonej na umiarkowanym ogniu, podgrzej 1/4 szklanki oleju, aż będzie gorąco, ale nie pali. Pracując partiami po 4 i dodając 2 łyżki oleju po każdej partii, pogłębiać ciasta w mące (stukając nadmiar), następnie jajko (pozwalając nadmiar kapać), następnie bułkę tartą i smażyć na złoty kolor, około 2 minut na stronę. Utrzymuj ciepło w piekarniku podczas smażenia pozostałych partii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
15
Podawać na ciepło z sałatką.
TrudnośćEkspert
Gotowe W28 hrs, 57 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn