Ciasto Rabarbarowo-Truskawkowe Budyniowe

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać rabarbar truskawkowy Pudding ciasto spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 300 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, skrobię kukurydzianą, łodygi rabarbaru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Rabarbarowo-Truskawkowe Budyniowe, Ciasto budyniowe truskawkowo-rabarbarowe, oraz Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 204°. masło 8-calowe kwadratowe szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia.
W małym rondlu wymieszaj wodę, skrobię kukurydzianą i 1/3 szklanki cukru, a następnie wymieszaj z rabarbarem. Doprowadzić do duszenia, stale mieszając, następnie dusić, mieszając od czasu do czasu, 3 minuty.
Zdjąć z ognia i wymieszać z truskawkami.
W misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sól i pozostałą 1/2 szklanki cukru.
Ubij razem jajko, mleko, masło, i wanilia w dużej misce, a następnie ubić w mieszaninie mąki, aż tylko połączone.
Rezerwa 1/2 szklanki mieszanki owoców, następnie dodać resztę do naczynia do pieczenia i wlać ciasto na nim, rozłożenie równomiernie.
Mżawka zarezerwowane 1/2 mieszanki owoców puchar na ciasto.
Piec, aż Drewniany pick włożony do środka części ciasto wychodzi czysty, 25 do 30 protokół. Schłodzić na patelni na półce 5 minut przed podaniem.