Ciasto Rabarbarowo-Cytrynowe Z Kremem

Ciasto Rabarbarowo-Cytrynowe Z Kremem
Ciasto z rabarbarem i cytryną może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz łatwy kompot z rabarbaru, skórkę z cytryny, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Rabarbarowo-Cytrynowe Z Kremem, Wielkanoc z bitą śmietaną cytrynową i Kompot waniliowo-rabarbarowy, oraz Ciasto z truskawkami i śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 2-do 3-quart patelni na małym ogniu, połączyć masło, żółtka, cukier, Skórka z cytryny, i sok z cytryny. Stale mieszaj, aż mieszanina grubo pokryje tył drewnianej łyżki, 10 do 12 minut (nie gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Gruszki Bartlett Lub D'AnjouGruszki Bartlett Lub D'Anjou
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Wlać do małej miski, przykryć i schłodzić do zimna, co najmniej 2 godziny, lub zagnieżdżać patelnię w dużej misce z lodowatą wodą i wymieszać mieszaninę do zimna, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
W żaroodpornej szklance o pojemności 1 szklanki posypać żelatynę 2 łyżkami zimnej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
4
Odstawić do miękkości, 2 do 3 minut. Umieść 1 cal wody w małej patelni; doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie usunąć z ognia. Ustaw środek w wodzie na patelni i mieszaj, aż żelatyna się rozpuści, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Ochłoń.
6
W dużej misce ubij śmietanę, aż lekko zgęstnieje. Ubijając stale, wlej żelatynę; kontynuuj ubijanie, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Wymieszać około 1/2 szklanki bitej śmietany do zimnej mieszaniny cytryny, aż dobrze wymieszane, a następnie zeskrobać mieszaninę cytryny do pozostałej bitej śmietany i złożyć delikatnie, aż włączone. Łyżka do Pie crust i poziom rozprzestrzeniania. Przykryć folią i schłodzić do twardego, co najmniej 1 godziny lub do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
8
Wlać kompot z rabarbaru do drobnego Sitka ustawionego nad miską.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
9
Odcedzić, aż kapanie przestanie kapać, a następnie delikatnie łyżką kawałki rabarbaru na śmietanie cytrynowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
10
Ciasto pokroić w kliny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn