Ciasto Rabarbarowe
Need a deser wegetariański? Ciasto rabarbarowe może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz dodatkowy cukier, skórkę pomarańczową, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy, Gofry rabarbarowe z sosem rabarbarowym, oraz Placek Maślany dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze osiem składników; odstawić na 30 minut.
Linia a 9-in. Pie płyta z ciasta dolnej; wykończenia nawet z krawędzi płyty.
Wlać nadzienie do skórki; kropka z masłem.
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do wierzchu ciasta; umieść na nadzieniu. Wykończenie, uszczelnienie i krawędzie flet; cięcie szczelin w górnej części.
Mleko posmarować ciastem; posypać cukrem. Brzegi pokrywamy luźno folią.
Piec w temperaturze 400° przez 30 minut.
Usunąć folię; piec 5 minut dłużej lub aż skorupa jest złoty kolor i wypełnienie jest szampan. Schłodzić na stojaku z drutu.