Ciasto Rabarbarowe

Ciasto Rabarbarowe
Ciasto rabarbarowe to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Świetnie sprawdza się jako deser. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, mąkę, rabarbar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy, Gofry rabarbarowe z sosem rabarbarowym, oraz Placek Maślany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszać jajko, cukier biały, mąkę, sól i rabarbar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
RabarbarRabarbar
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Umieść jedną z muszli ciasta na dnie 9-calowego talerza ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
4
Wlać ciasto nadzieniem do skorupki; kropka z masłem. Umieść górną skórkę na nadzieniu i pokrój szczeliny w skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
MasłoMasło
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 do 45 minut; lub gotować 7 minut w kuchence mikrofalowej, a następnie około 10 minut w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn