Quesadilla Pie to meksykański przepis, który służy 6. Jedna porcja zawiera 962 kalorie, 78g białka, oraz 58 g tłuszczu. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Mieszanka cukinii, Monterey jack, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Thanksgiving Leftovers Quesadilla (3-Serowy Indyk Z Żurawiną I Szałwią Quesadilla), Quesadilla paran el Desayuno (Quesadilla śniadaniowa), oraz Gruszka Quesadilla (Quesadilla de Pera) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 400 F. w małej misce, połączyć sos enchilada i śmietany. Łyżka 1/4 szklanki mieszanki sosu do dna płytkiej 2-quart zapiekanka lub 9-calowy springform patelni. Top z 1 tortilla i po jednej trzeciej każdy ser, kurczak, cebula, i cukinia. Powtórz dwa razy, aby utworzyć w sumie 3 warstwy. Wierzch z pozostałą tortillą, mieszanką sosu i serem. Przykryć luźno folią i piec 20 minut. Odkryć i piec 10 minut więcej. Pokrój w kliny i podawaj z salsą, awokado i kolendrą. Wskazówka: w przypadku wegetariańskiej wersji ciasta Quesadilla zastąp kurczaka 2 szklankami świeżej kukurydzy lub mrożonej kukurydzy, która została rozmrożona i poklepana na sucho.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Enchilada
Kukurydza Mrożona
świeża Kukurydza
Kolendra
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Cukinia
Awokado
Cały Kurczak
Ser
Krem
Cebula
Zęby Przyrodzenia
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
Piekarnik
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.