Ciasto Pomidorowe Z Cukinią

Ciasto Pomidorowe Z Cukinią
Ciasto pomidorowe z cukinią wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz cebulę, cukinię, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Placek pomidorowy Sandy, Cukinia e Pomodori Gratinati (zapiekanka z cukinii i pomidorów), oraz Ciasto Pomidorowo-Cukiniowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Nasmaruj 10-calową patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz cukinię, pomidor, cebulę i parmezan w przygotowanej patelni. W małej misce, połączyć biszkopt mix, mleko, jajka, sól i pieprz. Ubić na gładką masę, następnie zalać mieszanką warzywną.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sól I PieprzSól I Pieprz
Biszkopt MixBiszkopt Mix
WarzywaWarzywa
CukiniaCukinia
PomidorPomidor
CebulaCebula
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec w nagrzanym piekarniku przez 30 minut lub do momentu, gdy nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn