Duszona czerwona kapusta z jabłkami
Duszona czerwona kapusta z jabłkami może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, kapustę, koperek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszona kapusta i jabłka, Duszona czerwona kapusta i jabłka, oraz Kapusta czerwona duszona (z jabłkami) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ćwierć kapustę i odetnij rdzeń, a następnie pokrój ćwiartki na trzecie. Spłucz w zimnej wodzie i odstaw na bok. W dużej garnku rozpuścić masło na średnim ogniu.
Podsmażyć cebulę i jabłka przez 2 minuty, aż zaczną mięknąć.
Dodaj posiekany koperek, liście laurowe, kapustę i bulion. Gotować przez 5 minut, aż zacznie więdnąć. Wymieszaj ocet, aby zachować czerwony kolor.
Dodać cukier, sól i pieprz i gotować przez 20 minut, aż kapusta będzie miękka, od czasu do czasu mieszając.
Przed podaniem udekoruj świeżym koperkiem.