Ciasto Pistacjowe
Ciasto pistacjowe to bezmleczne deser. Ten przepis służy 18 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mix ciasto, pistacja instant budyń mix, sok pomarańczowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Pistacjowe, Ciasto Pistacjowe, oraz Ciasto Pistacjowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Smar i mąka bundt pan.
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem syropu czekoladowego i ubijać przez dwie minuty na średniej wysokości.
Wlać 3/4 ciasta do patelni bundt.
Dodaj syrop czekoladowy do pozostałego ciasta i dobrze wymieszać.
Na wierzch ciasta pistacjowego wlać ciasto czekoladowe.
Piec przez 1 godzinę w temperaturze 350 stopni. Uwaga: możesz użyć noża do Zawirowania ciasta czekoladowego w ciasto pistacjowe, aby uzyskać bardziej marmurkowy wzór.Odmiana: ciasto z czekoladowym ganache!