Ciasto Pina Colada
Ten przepis służy 3. Jeśli 3,12 zł za porcję spada w budżecie, ciasto Pina Colada może być niesamowite Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 2704 kalorii, 23G białka, oraz 130 g tłuszczu. Przepis ten zachwycił 885 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, ciężki krem, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto Piña Colada, Ciasto Piña Colada, oraz Ciasto Pina Colada dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj patelnie ciasto przez wyłożenie DNA z pergaminem, i smarowanie i lekko młócenie boków. Rozgrzej piekarnik do 350° F. wymieszaj (trzepaczką) mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól w średniej misce i ustaw aside.In miskę miksera elektrycznego, ubić jajka i cukier na średniej prędkości, aż lekko zgęstnieje i jasny kremowy kolor (około 2 minut).Kontynuuj mieszanie na niskiej prędkości i dodaj olej i wanilię.
Dodać śmietanę i ananasa i wymieszać aż do całkowitego włączenia.
Dodać mieszaninę mąki i miksować tylko do połączenia i gładkie.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni, dzieląc ciasto między Patelnie tak równomiernie, jak to możliwe.
Piec, aż ciasta mają niewielką kopułę, są złotobrązowe, a wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta lub z kilkoma wilgotnymi okruchami. Przybliżony czas pieczenia wynosi 22 minuty dla babeczek, 35-40 minut dla ciastek 6" (podzielonych na trzy Patelnie).Pozostawić ciasta do ostygnięcia w patelniach 15-30 minut, a następnie wyjąć z patelni, owinąć folią i zamrozić ciasta około 30 minut. Pomoże to ciasta być na tyle twarde, aby wyciąć i poziom, i być łatwiejsze do stack.In miskę eklektycznego miksera, ubij masło, aż będzie w pełni gładkie.
Dodać serek śmietankowy i ubić, aż będzie gładki i w pełni połączony.
Dodać cukier puder, jedną szklankę na raz.
Po dodaniu 1 lub 2 szklanek cukru dodaj ekstrakt z wanilii i ekstrakt z kokosa.Podczas mieszania powoli dodawać śmietanę lub ciemny rum
Nadal bić i dodatkowe 30 sekund lub tak, aż ładne i puszyste.Użyj lukier na raz, lub przechowywać w lodówce. W ciepłą pogodę, lub jeśli masło i serek były ciepłe, Może Trzeba umieścić lukier w lodówce do 30 minut, aby pomóc mu jędrne, zwłaszcza jeśli planujesz rury go na babeczki.Po schłodzeniu ciastek w zamrażarce (zgodnie z instrukcją powyżej), użyj dużego ząbkowanego noża, aby wypoziomować ciastka w razie potrzeby.
Warstwa ciasta z warstwą lukier z serem kokosowym między każdą warstwą.
Rozłóż cienką warstwę lukru po bokach i wierzchu ciasta (znaną jako "okruchy"). Ta warstwa lukru nie musi być idealna i jest ok, jeśli ma w sobie kilka okruchów.
Umieścić całe (cienko matowe ciasto) w zamrażarce na 15-30 minut, lub aż ciasto i lukier są jędrne.
Wyjąć ciasto z zamrażarki i rozprowadzić ostatnią warstwę lukru na całym cieście. W razie potrzeby, płaszcz boki ciasta z prażonym kokosem. Do grzania kokosa, rozłożyć około 2 szklanki kokosa na blasze do pieczenia i piec w 350 * F. przez 5-7 minut, sprawdzając co minutę lub tak po pierwszych 3 minutach.Udekoruj ciasto świeżym ananasem lub wiśniami maraschino.