Żubr i czerwone wino pasterskie ciasto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 61g białka, 139g tłuszczu, oraz w sumie 1836 kalorii. Na 7,86 zł za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka wina, bekon bez skórki, szałwia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć ciężkiej śmietany do ubijania, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe ciasto truskawkowe z bitą śmietaną Grand Marnier jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Placek pasterski ze słodkich ziemniaków, Paleo Shepherd ' s Pie, oraz Creamy Turkey Shepherd 's Pie (aka resztki Dziękczynienia Shepherd' s Pie!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 4 składniki ubić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
2
Dodaj bizona; Wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
żubry
3
Podgrzać duży garnek na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
4
Dodać boczek; gotować do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
5
Transfer na ręczniki papierowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
6
Dodaj 2 łyżki oleju do garnka; zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej. Pracując partiami, gotuj żubra, aż zbrązowieje, dodając więcej oleju przez łyżki stołowe w razie potrzeby. Wróć do tej samej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
żubry
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
Garnek
7
Dodać posiekaną cebulę, marchew, seler, i czosnek do garnka; przykryć i gotować, aż warzywa zmiękną, mieszając od czasu do czasu, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Marchew
Seler
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
8
Dodaj wino; doprowadzić do wrzenia, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino
9
Dodaj bulion, pomidory, liście laurowe, tymianek, szałwia, zarezerwowany boczek i Żubr. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; dusić, aż Żubr będzie miękki, mieszając od czasu do czasu, około 2 godzin (wołowina może potrwać 1,5 godziny).
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Pomidor
Boczek
żubry
Bulion
Tymianek
Wołowina
Szałwia Lekarska
10
Tymczasem cebulę perłową ugotować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Perłowa
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
11
Przenieść do miski z lodowatą wodą; przyciąć i obrać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
12
Przełożyć bizona na blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żubry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
13
Odciąć mięso od kości; pokroić mięso w kostkę 3/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
14
Do garnka z sosem żubrowym dodajemy pasternak i rzep. Dusić do miękkości, mieszając od czasu do czasu, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak
Rzepa
żubry
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
15
Dodać cebulę perłową; gotować 5 minut. Powrót mięsa do garnka. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Cebula Perłowa
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
1
Gotować ziemniaki w dużym garnku z wrzącej lekko osolonej wody do miękkości, 18 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Drenaż.
3
Podgrzać mleko, masło i śmietanę w średnim rondlu, aż prawie się zagotuje. Ziemniaki ryżowe do dużej miski do mieszania; dodać mieszaninę mleka, 1 łyżeczka grubej soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i ubijać, aż będzie gładka i lekko schłodzona, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Gruboziarnista
Ziemniak
Masło
Pieprz
Krem
Mleko
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
4
Ubić jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
5
Rozgrzej piekarnik do 204°. łyżka żubra nadzienie do 3-quart (13x9x2-inch) naczynia do pieczenia. Łyżka puree ziemniaczanego na wierzchu; gładki wierzch do całkowitego pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
żubry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Piekarnik
1
Ubij jajko i 1 łyżkę wody, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Jajko
2
Posmarować ziemniaki, następnie posypać serem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Ser
3
Piec ciasto, aż top jest rumiane i napełniania ogrzewa się przez, 30 do 40 minut (50 do 60 minut, jeśli schłodzone).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
4
Odstawić na 10 minut.
1
Spróbuj pełnoziarnistej Czerwieni, takiej jak Auguste Bessac Crozes-Hermitage z 2007 roku (Francja, 20 dolarów), z pasterskim ciastem.