Ciasto Mocha z puszystą polewą Bezową

Ciasto Mocha z puszystą polewą Bezową
Ciasto Mocha z puszystą polewą Bezową może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 16 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 38 minut. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, soda oczyszczona, olej canolan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Super Man tort z puszystą białą polewą, Ciasto Kokosowe Z Puszystym Lukrem Bezowym, oraz Lekkie i puszyste ciasto czekoladowe mocha.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, zważyć lub lekko łyżkę mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
W dużej misce wymieszać mąkę i 6 kolejnych składników (przez 1/2 łyżeczki soli).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać majonez i olej; ubić mikserem z małą prędkością, aż do dobrze wymieszanego. Powoli dodawać parzoną kawę i wanilię; ubić mikserem z niską prędkością 1 minutę lub do dobrze wymieszanego. Wymieszać z chipsami czekoladowymi; wlać ciasto do metalowej patelni o wymiarach 13 x 9 cali pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Kawa ParzonaKawa Parzona
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MajonezMajonez
WaniliaWanilia
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Piec w 350 przez 30 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
6
Aby przygotować bezę, połącz 9 łyżek cukru i następne 3 składniki w górnej części podwójnego kotła. Gotować na wolnym ogniu 2 minuty lub aż termometr candy zarejestruje 150, ciągle mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Zdjąć z ognia. Mieszankę jajeczną ubijać mikserem ze średnią prędkością do uzyskania miękkich pików; ubijać z dużą prędkością do uzyskania sztywnych pików.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Rozłóż bezę na cieście. Przechowywać ciasto, luźno przykryte, w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Każdą porcję skropić 1 łyżeczką syropu czekoladowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop CzekoladowySyrop Czekoladowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 38 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn