Ciasto Mocha IV
Mocha Cake IV może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na deser. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 503 kalorie. Mieszanka oleju roślinnego, wody, kawy rozpuszczalnej w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis od Allrecipes ma 26 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ciasto Marmurowe Z Orzechami Laskowymi Mocha Z Ganache Z Kwaśną Śmietaną Mocha, Ciasto Mocha Fudge Bundt z polewą Mocha Fudge, oraz Mochan ice box cake with chocolate cake round 2 dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia ciasto Bundt.
W dużej misce wymieszać mieszankę tortową i budyń błyskawiczny.
Dodaj jajka, olej, likier o smaku kawy i wodę, wymieszaj, aż dobrze się wymieszasz.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec przez 50 do 60 minut w nagrzanym piekarniku, aż ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Schłodzić na patelni przez 10 minut przed odwróceniem na stojak z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
W małym rondlu podgrzej śmietanę i kawę rozpuszczalną, aż będzie wystarczająco gorąca, aby rozpuścić kryształy kawy.
Wlać do miski. Wymieszać z cukrem cukierniczym i likierem o Smaku kawowym.