Ciasto Mocha Bundt

Ciasto Mocha Bundt
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta Mocha Bundt. Ten przepis służy 12 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jeśli masz mocną kawę, sodę oczyszczoną, ekstrakt z rumu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Z Wódką Mocha Bundt, Ciasto Miętowe Mocha Bundt, oraz Ciasto Orzechowe Mocha Marmurkowe Bundt dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obficie nasmaruj 10 cali. karbowana rurka ze skracaniem; pył z kakao, dotykając patelni, aby równomiernie pokryć. Wyjmij nadmiar kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
W kuchence mikrofalowej roztopić czekoladę i masło; mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
3
Przełożyć do dużej miski. Ubić w cukrze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać jajka, po jednym na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu. Ubić w kawie i ekstraktach.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
JajkoJajko
5
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawać do mieszaniny czekolady i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
CzekoladaCzekolada
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
6
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Piec w temperaturze 325° przez 45-55 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed odwróceniem na stojak z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
8
Posypać cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
9
W razie potrzeby podawać z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn