Ciasto Miętowo-Czekoladowe
Miętowe ciasto czekoladowe wymaga z grubsza 30 minut od początku do końca. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 6G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka płatków ryżowych, miętowych lodów czekoladowych, batoników mlecznej czekolady i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami, KK ' S Chocolate Chip Cookie Pie, oraz WINNER Mint Chocolate Chip and Fresh Mint Buttercream Cupcakes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj 9-calowe ciasto z masłem.
Roztopić czekoladę i masło w kuchence mikrofalowej w odstępach 30 sekund, mieszając po każdym roztopieniu przez 1 do 3 minut (w zależności od kuchenki mikrofalowej). Wymieszać z płatkami ryżowymi.
Rozłóż mieszaninę zbóż w przygotowanym naczyniu do ciasta, naciskając płatki w dół, aby uzyskać skórkę. Zamrozić skórkę, aż będzie jędrna, około 15 minut.
Rozłóż zmiękczone lody równomiernie na skórce; zamrozić, aż będą gotowe do podania.