Ciasto migdałowo-Makowe to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 329 kalorii, 4G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, oryginalną mieszankę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Makiem Pomarańczowym, Muffinki Do Ciasta Z Makiem, oraz Ciasto Cytrynowo-Makowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. obficie nasmarować dno i bok 12-cup karbowany tube ciasto pan lub 2 patelnie Bochenek, 9x5x3 cali, ze skróceniem; lekko mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Forma Na Ciasto
Piekarnik
2
Beat wszystkie składniki z wyjątkiem cukru pudru w dużej misce z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski często. Beat na średniej prędkości 4 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 50 do 55 minut lub do wykałaczki włożonej w pobliżu centrum wychodzi czysty. Chłodne 15 minut. Odwróć patelnię do góry nogami na stojak z drutu lub żaroodporną płytę do serwowania; usuń patelnię. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.