Ciasto miętowe

Ciasto miętowe
Peppermint Stick Pie może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Ten przepis jest dla 8 osób. Za 1,18 USD za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bez nabiału ma 770 kalorii , 11 g białka i 35 g tłuszczu na porcję. Jest dostarczany przez Taste of Home. Będzie hitem na Twoim wydarzeniu świątecznym . Kilka osób przygotowało ten przepis, a 33 powiedziałoby, że trafił w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup cukierki miętowe, polewę czekoladową, lody miętowe i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest bardzo zła (ale nadal możliwa do poprawienia). Wypróbuj Miso, Fish and Rice Stick Soup , Tartlets With Crab Stick Salad i No Bake Peppermint Pie, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Wymieszaj płatki zbożowe z czekoladą. Przyciśnij do dna i boków nieposmarowanego 10-calowego miejsca na ciasto. Zamroź na 10 minut. Nałóż lody na spód. Zamroź do momentu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
2
Udekoruj syropem czekoladowym i cukierkami miętowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki MiętoweCukierki Miętowe
Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)Nieupieczony Spód Ciasta W Głębokim Naczyniu (9 Cali)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn