Ciasto Marchewkowe Karmelowe
Karmelowe ciasto marchewkowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 324 kalorie, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 36 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, woda, bogaty & kremowy lukier waniliowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura, Ciasto karmelowo-marchewkowe, oraz Solone Karmelowe Babeczki Z Ciasta Marchewkowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar lub spray dno tylko 13x9-calowy patelni.
W dużej misce, beat ciasto mix, woda, masło i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, a następnie na średniej prędkości 2 minut.
Piec 31 do 36 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Chłodne 15 minut. Poke góry ciepłe ciasto co 1/2 cala z uchwytem drewnianej łyżki, wycieranie uchwyt od czasu do czasu, aby zmniejszyć sklejanie. Rezerwa 1/2 szklanki karmelu polewa.
Pozostałą polewę karmelową rozprowadzić równomiernie na wierzchu ciasta; odstawić na około 15 minut lub do momentu, aż polewa karmelowa zostanie wchłonięta do ciasta. Uruchom nóż wokół boku patelni poluzować ciasto. Przykryć i przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do schłodzenia.
Odstawić 2 łyżki reserved 1/2 szklanki karmelu polewy. Wymieszać pozostałą polewę do lukru; rozprowadzić na wierzchu ciasta.
Mżawka z reserved 2 łyżki karmelu polewa. Przechowywać w lodówce.