Ciasto Marchewkowe Cytrusowe

Ciasto Marchewkowe Cytrusowe
Cytrusowe ciasto marchewkowe to Wegetariańskie przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 416 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Jeśli masz skórkę pomarańczową, brązowy cukier, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kije Z Marchwi Cytrusowej, wake-me-up Citrus marchew sok, oraz Sałatka marchewkowa z cytrusami i orzechami pekan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, proszek do pieczenia, cynamon i sól wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CynamonCynamon
SólSól
2
W dużej misce, śmietana masło lub margarynę z cukrami. Ubić jajka, a następnie skórki cytrusowe i soki. Wymieszać z marchewką. Ubić mieszaninę mąki do mieszaniny marchwi. Wymieszać orzechy włoskie i rodzynki. Ciasto przełożyć na nasmarowaną i posmarowaną mąką patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
MarchewMarchew
RodzynkiRodzynki
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
3
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni) przez około 90 minut, lub do czasu testów wykonanych wykałaczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Przenieść do stojaka do ostygnięcia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia7
Magazyn