Ciasto Marchewkowe
Ciasto marchewkowe wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 18 i kosztuje 25 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać białka, jajka, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 30%. Podobne przepisy to Ciasto Marchewkowe Z Sokiem Z Marchwi, Ciasto marchewkowe Poke Ciasto z solonym karmelem Cynamonowa glazura, oraz Ciasto marchewkowe ciasto z lukrem z ananasem.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę i następne 5 składników (mąka przez sól); zrobić dobrze w środku mieszaniny.
W dużej misce wymieszać masło jabłkowe i kolejne 4 składniki (masło jabłkowe przez białka jaj); dobrze wymieszać trzepaczką.
Dodać masło jabłkowe do mieszanki mąki, mieszając tylko do wilgotności. Złożyć w marchewce.
Wlać ciasto do 2 (8-calowych) okrągłych patelni pokrytych sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 35 minut lub do drewnianego kilofa włożonego do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Umieścić 1 warstwę ciasta na talerzu; rozprowadzić lukrem 2/3 szklanki, a na wierzchu pozostałą warstwę ciasta.
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta. Przechowywać ciasto luźno przykryte lodówką.