Ciasto Mango Do Góry Nogami
Ciasto Mango do góry nogami może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Ten bezglutenowy przepis służy 16 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Jeśli masz brązowy cukier, Mango, Ciasto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 16%. Spróbuj Ciasto Mango Do Góry Nogami, Ciasto Mango Do Góry Nogami, oraz Przyprawione Ciasto Mango Do Góry Nogami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F. nasmaruj 10-na-10-calową patelnię do pieczenia. W dużej misce do mieszania, połączyć mix ciasto, jajka, i olej, wraz z ilością wody wymagane przez kierunkach pakietu. Beat aż dobrze połączone.
Na dno przygotowanej patelni wlać masło i równomiernie posypać cukrem.
Mango rozłóż równomiernie na cukrze, a następnie wylej ciasto na mango.
Wstawić do piekarnika i piec, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, około 45 minut.
Ostudzić 15 minut. Unmold na naczyniu do serwowania z wargą (do przechowywania soków).