Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe I
Ciasto mandarynkowe I jest bezmleczne przepis z 15 porcjami. Ten deser ma 249 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto mix, bitą polewą, mandarynka segmenty pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Podobne przepisy to Pig Pickin ' Cake (Ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe z lukrem z bitej śmietany ananasowej), Ciasto Z Mandarynką I Pomarańczą, oraz Ciasto Mandarynkowo-Pomarańczowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
W dużej misce wymieszaj ciasto, jajka, olej i pomarańcze mandarynkowe z sokiem. Beat until smooth.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 35 do 40 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Aby polewa: w dużej misce, ubić razem ubitą polewę, ananas z sokiem i suchym budyniem wymieszać do wymieszania.