Ciasto Malinowo-Cytrynowe

Ciasto Malinowo-Cytrynowe
Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 184 kalorie. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, gotową do użycia skórkę z kruszonki graham cracker, pudding instant o smaku cytrynowym i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Lemon Angel Food Cake Filled with Lemon Curd and Fresh Raspberry, Ciasto cytrynowe z kremem cytrynowym lub sosem malinowym, oraz Lód Malinowo-Cytrynowy.

Instrukcje

1
Ubić pierwsze 4 składniki w dużej misce z trzepaczką do wymieszania. Wymieszać 1 szklankę chłodnego Bata.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Konfitury rozprowadzić na dnie skorupy; przykryć mieszanką budyniową. Na wierzch z pozostałym chłodnym batem i malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
3
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn