Ciasto makaronowe Adriana

Ciasto makaronowe Adriana
Na 3,76 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 1038 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, tubetti, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto makaronowe Adriana, Ciasto Wiśniowe, oraz Placek Maślany dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać mieloną wołowinę, natkę pietruszki, bułkę tartą, cebulę, jajka, 1/2 szklanki parmezanu, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w misce bardzo gently.Do nie overmix.Umieścić mieszaninę do lekko nasmarowane 10-calowy pie Płyta lub 11" x 7 " danie zapiekanki.Kształt skorupy tak, że jest około 1" grubości.Bazylia pomidorowa Sauce:.In duży garnek, gotuj czosnek i płatki czerwonej papryki w oleju na małym ogniu tylko przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj pomidory, pastę, wodę, 1 1/2 łyżeczki soli, 1 łyżeczkę czarnego pieprzu, cukier i liście bazylii.Doprowadzić do wrzenia.Zmniejszyć do niskiego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Dodać kawałek sera Romano i gotować przez 1 1/2 godziny.Wypełnienie:.Rozgrzej piekarnik do 350 Stopni Fahrenheita.
Składniki, których będziesz potrzebować
I Pomarańczowym PieprzemI Pomarańczowym Pieprzem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wymieszać nadzienie (3 szklanki gotowanego makaronu, 1/2 funta mozzarelli, 1/2 funta provolone, 1/2 szklanki parmezanu i 2 szklanki sosu pomidorowo-bazyliowego) w misce.Miarka do skórki mięsnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
ProvolonProvolon
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Piec przez 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Ostudzić przez co najmniej 15 minut.Każdy plasterek polać sosem pomidorowo-bazyliowym i posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka

Składniki

2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-2 ostre papryczki chili, pozbawione pestek i posiekane1-2 ostre papryczki chili, pozbawione pestek i posiekane3Ciasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży liść bazylii, rozdartyświeży liść bazylii, rozdarty591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane świeże liście pietruszkiposiekane świeże liście pietruszki4ząbki czosnku mielonegoząbki czosnku mielonego6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.mielona wołowina (użyłam 95% chudego i było ok)mielona wołowina (użyłam 95% chudego i było ok)1Batoniki toffi Heath2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1małecebula posiekanacebula posiekana2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwestarty parmezanstarty parmezan10krewetki i żyłkiparmezan, do dekoracjiparmezan, do dekoracji2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ser provolone, rozdrobnionyser provolone, rozdrobniony1Batoniki toffi Heathpokruszone płatki czerwonej paprykipokruszone płatki czerwonej papryki571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.i pomarańczowym pieprzemi pomarańczowym pieprzem2Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ser mozzarella, rozdrobnionyser mozzarella, rozdrobniony1771 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesok z cytryny, opcjonalniesok z cytryny, opcjonalnie6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu2kilogramypokruszone pomidory w pureepokruszone pomidory w puree7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegotowane tubetti (małe rurki lub muszle dla niemowląt)gotowane tubetti (małe rurki lub muszle dla niemowląt)5671 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia38
Magazyn