Ciasto kukurydziane śniadanie stosy z masłem klonowym
Ciasto kukurydziane śniadanie stosy z masłem klonowym może być tylko przystawką szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 27g białka, 105 g tłuszczu, oraz w sumie 1596 kalorii. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz sól, cukier, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto kukurydziane śniadanie stosy z masłem klonowym, Banana Maple Peanut Butter Batony Śniadaniowe, oraz Kanapka śniadaniowa z kiełbasą, jajkiem i serem z masłem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na placki kukurydziane, ubij razem jajka, maślankę i roztopione masło w średniej misce do mieszania. Wymieszać z ziaren kukurydzy. Mąkę kukurydzianą, mąkę, cukier, sól i proszek do pieczenia przesiać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Ziarna Kukurydzy
Maślanka
Mąka Kukurydziana
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
Trzepaczka
2
Dodać suche składniki do mieszanki maślano-kukurydzianej i mieszać, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Kukurydza
3
Odstawić na 20 minut w chłodnym miejscu.
4
Do masła klonowego: zmiksować zmiękczone masło z 1/2 szklanki syropu klonowego w małej misce i odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F. w 10-calowej patelni nonstick, brązowe paski boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Piekarnik
6
Osuszyć je na papierowych ręcznikach i przełożyć na prześcieradło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Ręczniki Papierowe
7
Posypać plastry jabłka cynamonem i solą do smaku. Podsmaż je w boczku renderings aż złoty kolor i umieścić je na patelni arkusza z boczkiem. Wytrzyj patelnię i wróć do średniego ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Do Konserwowania,
Boczek
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Dodaj tylko tyle masła, aby pokryć dno patelni i Chochla 1/4 Puchar ciasto kukurydziane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Chochla
9
Niech gotować, aż krawędzie naleśnika zacząć brązowy i pęcherzyki pojawiają się na powierzchni, o 2 protokół. Flip, gotować kolejne 2 minuty, a następnie przenieść do arkusza cookie z jabłkami i boczkiem. Powtarzaj, aż będziesz miał tuzin placków kukurydzianych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
Pliki Cookie
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
10
Umieść arkusz ciastek i talerze do serwowania w piekarniku, aż wszystko będzie ciepłe, o 4 protokół. Na każdym talerzu umieść 1 ciasto kukurydziane, wierzch, który z 2 paskami boczku, innym plackiem kukurydzianym, 2 plastrami jabłka i innym plackiem kukurydzianym. Top z masłem klonowym i skropić talerz z niektórych rozgrzanego syropu klonowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Klonowe
Syrop Klonowy
Pliki Cookie
Do Konserwowania,
Boczek
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
11
Udekoruj gałązką mięty, cukrem pudrem i kilkoma świeżymi jagodami, jeśli chcesz.