Ciasto Jagodowo-Orzechowe
Ciasto jagodowo-orzechowe może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 246 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, pekan, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Kawowe Z Jagodami Pekan Crumble, Pieczone tosty francuskie jagodowo-orzechowe z syropem jagodowym, oraz Pieczone tosty francuskie jagodowo-orzechowe z syropem jagodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zalać 9-calową okrągłą patelnię springform sprayem do gotowania i odkurzyć patelnię 2 łyżeczkami mąki.
Masło umieścić w dużej misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Przykryć i kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 minutę lub do roztopienia masła.
Dodać cukier granulowany, mieszając trzepaczką.
Dodać jajka; dobrze wymieszać. Wymieszać z maślanką i dalej 6 składników( maślanka przez sodę oczyszczoną); dobrze wymieszać. Lekko łyżka 1 1/2 szklanki mąki do suchych miarek; poziom z nożem.
Dodać mąkę, mieszając aż do wymieszania (nie przesadzić). Wymieszać z jagodami i orzechami pekan. Wymieszać łyżką do przygotowanej patelni, równomiernie rozprowadzając.
Piec w 350 przez 45 minut lub do lekko rumiane i drewniane pick wstawiony w centrum wychodzi czysty. Schłodzić 10 minut w patelni na stojaku z drutu.