Ciasto Jagodowo-Jagodowe
Jeśli 55 centów za porcję spada w budżecie, ciasto jagodowe może być doskonałym Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 93 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz chłodną bitą polewę, białka jajek, krem knudsen i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Mieszany budyń jagodowy z pijanym sosem Limoncello Berry, Sałatka jagodowo-awokado szpinakowa z Fetanem i pistacjami w kremowym sosie z maku jagodowego, oraz Saskatoon Berry Butter Tarts & Berry Jak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Beat o obniżonej zawartości tłuszczu twarogu i 1/2 szklanki cukru w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać białka i skórkę, dobrze wymieszać.
Połączyć 1 szklankę mąki i sody oczyszczonej.
Dodaj do mieszanki twarogu na przemian z kwaśną śmietaną, dobrze ubijając po każdym dodaniu. (Nie przesadzać.)
Rozprowadzić na dnie i 1 cal w górę strony 9-calowej formy sprężynowej natryskiwanej sprayem do gotowania.
Wrzucić 2 szklanki jagody z pozostałym cukrem i mąką; łyżka nad mieszaniną ser śmietankowy w ciągu 1/2 cala krawędzi.
Piec 40-45 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem obręczy. Łyżka pozostałe jagody na ciasto.
Podawać z chłodnym batem.