Ciasto Jagodowe, Malinowe I Jeżyn
Ciasto jagodowe, malinowe i jeżyn to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 20 i kosztuje 49 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jeżyny, gotowe Skórki ciasta, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Brukowiec Jagodowy, Malinowy I Jeżyn, Świeże Ciasto Z Jeżynami, oraz Ciasto Z Kruszonką Jagodową.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Wymieszać jagody, cukier i tapioka w dużej misce.
Przygotuj dno skorupy pie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla 2-crust pie, używając 9-calowej płyty pie. Napełnij mieszanką owoców. Kropka z masłem.
Pokrój drugą skórkę z ciasta na 10 pasków (1/2 cala szerokości) za pomocą kółka do ciasta lub noża.
Umieść 5 pasków na nadzieniu. Splot skorupy kratowej z pozostałymi paskami, składając z powrotem alternatywne paski, gdy dodaje się każdy pasek poprzeczny. Fold przycięte krawędzi dolnej skorupy na końcach pasków. Uszczelnienie i krawędź fletu.
Piec 45 do 50 minut lub aż soki tworzą pęcherzyki, które pękają powoli. Super.