Ciasto Jabłkowe
Ciasto jabłkowe to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sok z cytryny, mąkę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Ciasto Jabłkowe, Ciasto Jabłkowe, oraz Ciasto Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 9-przez-5-calowy bochenek patelni, dno linii z pergaminem i papierem maślanym.
Masło i cukier ubić mikserem, aż będą lekkie i puszyste. Beat in egg. Sodę oczyszczoną wymieszać z sosem jabłkowym.
Wymieszać suche składniki, następnie dodać do mieszanki masła w 3 dodatkach, na przemian z musem jabłkowym. Wymieszać z rodzynkami.
Wlać ciasto na patelnię i piec, aż top sprężyny z powrotem po naciśnięciu, 50 protokół. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 10 minut, a następnie obrócić na stojaku.
Wymieszaj sok z cytryny i cukier cukierniczy. Łyżka glazury na ciasto.