Ciasto imbirowe z glazurowaną ambrozją żurawinową
Ciasto imbirowe z glazurowaną ambrozją żurawinową może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,09 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 546 kalorii, 7G białka, oraz 29g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz glazurowaną ambrozję żurawinową, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Podobne przepisy to Ciasto imbirowe z glazurowaną ambrozją żurawinową, Ciasto Żurawinowe Szkliwione Pomarańczowo, oraz Ciasto rumowo-ziele angielskie z ambrozją.
Instrukcje
Beat masło na średniej prędkości z mikserem elektrycznym 2 minuty lub aż kremowy; stopniowo dodawać cukier, i pokonać 5 do 7 minut.
Dodaj jajka, 1 na raz, bicie tylko do żółtego zniknie.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny masła na przemian z mlekiem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu. Wymieszać z imbirem i wanilią.
Wlać ciasto do natłuszczonej i mąki 9 - x 5-calowy Bochenek.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 20 minut lub do momentu, gdy długi drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni na stojaku z drutu 10 minut; wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.
Podawać z glazurowaną ambrozją żurawinową.