Ciasto gruszkowe II

Ciasto gruszkowe II
Pear Pie II może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka gruszek, unbaked pie crust, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Bourbon-Gruszka, Azjatycka Sałatka z gruszek i grejpfrutów z Sake Granitanem i sorbetem gruszkowym, oraz Ginger Pear Turkey Burger z jogurtem gruszkowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce połączyć jajka, mąkę, cukier, ekstrakt migdałowy i roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z MigdałówEkstrakt Z Migdałów
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Wlać do unbaked pie crust. Ułóż pokrojone gruszki w szprychy promieniujące od środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Unbaked Pie CrustUnbaked Pie Crust
GruszkaGruszka
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 minut, następnie zmniejszyć temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C) i piec przez 25 do 35 minut, lub do momentu, gdy krem będzie jędrny. Całkowicie schłodzić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn