Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami
Ciasto gruszkowe do góry nogami wymaga ok. 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Mieszanka wanilii, mąki, gruszek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Sprawdza się jako bardzo przystępny deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami, Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Gruszkowe Do Góry Nogami.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. W średniej misce, połączyć cukier puder i 3/4 szklanki masła; beat z małą prędkością, aż kruchy.
Dodaj jajka po 1 na raz, dobrze bijąc ze średnią prędkością po każdym dodaniu.
Dodaj wanilię; beat dobrze.
Dodać mąkę, mąkę kukurydzianą i proszek do pieczenia; dobrze wymieszać.
Miejsce 1/4 szklanki masła w 9-calowy Okrągły patelni ciasto.
Podgrzewać w piekarniku przez około 4 minuty lub do rozpuszczenia masła.
Posypać brązowym cukrem równomiernie masłem. Ułóż plastry gruszki na mieszaninie na patelni, lekko nakładając. Łyżką i ostrożnie rozprowadzić ciasto na gruszkach.
Piec w temperaturze 177°. przez 55 do 65 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu przez 5 minut. Odwróć na talerz do serwowania.
Podawać na ciepło lub ostudzić z bitą śmietaną.