Graham Cracker Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 278 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, skrobia kukurydziana, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Graham Cracker Log, Ciasto Graham Cracker, oraz Ciasto Graham Cracker dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować skórkę, połącz pierwsze 3 składniki i dobrze wymieszaj trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Dodać roztopione masło; wrzucić do wilgotnego. Rezerwy 2 mieszanki okruchów łyżek; odstawić. Wciśnij pozostałą mieszaninę do dołu i do góry strony 9-calowej płytki ciasta pokrytej sprayem do gotowania; lekko płaszcz skorupę sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Masło
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
4
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut i wyjąć z piekarnika. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Aby przygotować nadzienie, połącz 1/2 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i soli w rondlu; wymieszaj z mlekiem. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Gotować przez 1 minutę, ciągle mieszając. Stopniowo dodawaj gorącą mieszaninę mleka do jaj, stale mieszając trzepaczką. Powrót mieszaniny do patelni. Gotować na średnim ogniu do zgęstnienia (około 2 minut), ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Cukier
Jajko
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Trzepaczka
Patelnia
6
Zdjąć z ognia i wymieszać w 1/4 łyżeczki wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
7
Wlać gorące nadzienie do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
8
Aby przygotować bezę, umieścić białka i śmietanę z kamienia w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Tatarski
Białka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
9
Dodać 1/2 łyżeczki wanilii i dobrze ubić. Stopniowo dodawać 1/3 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Cukier
10
Rozprowadzić bezę równomiernie na gorącym nadzieniu, uszczelniając do krawędzi Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
11
Posypać zarezerwowaną mieszaniną okruchów.
12
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut lub aż beza będzie złota. Schłodzić 1 godzinę na stojaku z drutu. Schłodzić co najmniej 2 godziny.