Ciasto Graham Cracker
Graham Cracker Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 278 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, skrobia kukurydziana, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Graham Cracker Log, Ciasto Graham Cracker, oraz Ciasto Graham Cracker dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, połącz pierwsze 3 składniki i dobrze wymieszaj trzepaczką.
Dodać roztopione masło; wrzucić do wilgotnego. Rezerwy 2 mieszanki okruchów łyżek; odstawić. Wciśnij pozostałą mieszaninę do dołu i do góry strony 9-calowej płytki ciasta pokrytej sprayem do gotowania; lekko płaszcz skorupę sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut i wyjąć z piekarnika. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Aby przygotować nadzienie, połącz 1/2 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i soli w rondlu; wymieszaj z mlekiem. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Gotować przez 1 minutę, ciągle mieszając. Stopniowo dodawaj gorącą mieszaninę mleka do jaj, stale mieszając trzepaczką. Powrót mieszaniny do patelni. Gotować na średnim ogniu do zgęstnienia (około 2 minut), ciągle mieszając.
Zdjąć z ognia i wymieszać w 1/4 łyżeczki wanilii.
Wlać gorące nadzienie do przygotowanej Skórki.
Aby przygotować bezę, umieścić białka i śmietanę z kamienia w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż do spienienia.
Dodać 1/2 łyżeczki wanilii i dobrze ubić. Stopniowo dodawać 1/3 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Rozprowadzić bezę równomiernie na gorącym nadzieniu, uszczelniając do krawędzi Skórki.
Posypać zarezerwowaną mieszaniną okruchów.
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut lub aż beza będzie złota. Schłodzić 1 godzinę na stojaku z drutu. Schłodzić co najmniej 2 godziny.