Ciasto Graham Cracker

Ciasto Graham Cracker
Graham Cracker Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 278 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, skrobia kukurydziana, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Graham Cracker Log, Ciasto Graham Cracker, oraz Ciasto Graham Cracker dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, połącz pierwsze 3 składniki i dobrze wymieszaj trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Dodać roztopione masło; wrzucić do wilgotnego. Rezerwy 2 mieszanki okruchów łyżek; odstawić. Wciśnij pozostałą mieszaninę do dołu i do góry strony 9-calowej płytki ciasta pokrytej sprayem do gotowania; lekko płaszcz skorupę sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
4
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut i wyjąć z piekarnika. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Aby przygotować nadzienie, połącz 1/2 szklanki cukru, skrobi kukurydzianej i soli w rondlu; wymieszaj z mlekiem. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Gotować przez 1 minutę, ciągle mieszając. Stopniowo dodawaj gorącą mieszaninę mleka do jaj, stale mieszając trzepaczką. Powrót mieszaniny do patelni. Gotować na średnim ogniu do zgęstnienia (około 2 minut), ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć z ognia i wymieszać w 1/4 łyżeczki wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
7
Wlać gorące nadzienie do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
8
Aby przygotować bezę, umieścić białka i śmietanę z kamienia w dużej misce; ubić mikserem z dużą prędkością, aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Dodać 1/2 łyżeczki wanilii i dobrze ubić. Stopniowo dodawać 1/3 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
CukierCukier
10
Rozprowadzić bezę równomiernie na gorącym nadzieniu, uszczelniając do krawędzi Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
11
Posypać zarezerwowaną mieszaniną okruchów.
12
Piec w temperaturze 350 przez 15 minut lub aż beza będzie złota. Schłodzić 1 godzinę na stojaku z drutu. Schłodzić co najmniej 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn