Ciasto ekler wymaga około 4 godziny i 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 362 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3434 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka polewy czekoladowej, mleko, bitą polewą i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Eclair Cake, Egg Nog Eclair Cake, oraz Eclair Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce dokładnie wymieszać mieszankę budyniową, ubitą polewę i mleko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ułóż pojedynczą warstwę kwadratów krakingu Grahama na dnie patelni do pieczenia 13x9 cali. Połowę masy budyniowej równomiernie rozprowadzić na krakersach. Top z kolejną warstwą krakersów i pozostałą mieszaninę budyniu. Wierzch z ostatnią warstwą krakersów Grahama.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Krakersy Graham, Połamane Na Duże Kawałki
Do Wiązania
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Rozłóż lukier na całym torcie aż do krawędzi patelni. Przykryć i schłodzić co najmniej 4 godziny przed podaniem.