Ciasto Dyniowo-Pomarańczowe Mascarpone
Ciasto dyniowo-pomarańczowe mascarpone wymaga ok. 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 612 kalorii, 8G białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cukier, skórkę z cytryny, zmielony cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak wielki spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Ciasto Dyniowo-Pomarańczowe Mascarpone, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie.
Instrukcje
W 10-in. pie pan, wymieszaj razem okruchy gingersnap z roztopionym masłem i naciśnij na skórkę.
Piec do zestawu, o 6 protokół. Odstawić.
W dużej misce ubić serek śmietankowy, mascarpone i 2/3 szklanki cukru na gładką masę.
Dodaj jajka po jednym na raz, ubijając przez 30 sekund po każdym jajku.
Dodaj dynię, 1 łyżeczka. Likier pomarańczowy, Skórki cytrusowe, cynamon, imbir, gałka muszkatołowa i sól.
Wymieszać na gładką masę.
Wlać nadzienie do skorupy i piec, aż krawędzie będą twarde, ale centrum nadal trochę jiggles, 45 do 50 minut (piec wszelkie dodatkowe nadzienie w ramekins). Schłodzić do temperatury pokojowej, następnie schłodzić co najmniej 6 godzin i do nocy.
Gdy będziesz gotowy do podania, ubij śmietanę, crme frache i pozostałe 2 łyżki. cukier i 1 łyżeczka. Likier pomarańczowy w dużej misce do uzyskania miękkich pików.
Podawać ciasto z bitą śmietaną pomarańczową.