Ciasto Dyniowe Z Ajerkoniakiem
Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 361 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Jeśli masz zmielone goździki, masło, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki czekoladowe z ajerkoniakiem dyniowym z lukrem z serem dyniowym, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do skorupy: wymieszać masło, olej, cukier i sól razem w średniej misce, aż równomiernie połączone.
Dodaj odmierzoną mąkę i mieszaj, aż powstanie miękkie ciasto.
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak w dolnej trzeciej.
Umieść blachę do pieczenia na stojaku, gdy piekarnik się nagrzewa.
Umieść wszystkie składniki w dużej misce i ubijać, aż będą gładkie i połączone.
Wlać do schłodzonej skorupy ciasta.
Umieścić ciasto na gorącej blasze do pieczenia i piec, aż Góra zacznie brązowieć i nadzienie jest ustawione, ale nadal lekko jiggles w środku, około 50 minut do 1 godziny.
Wyjąć z piekarnika do stojaka z drutu i ostudzić całkowicie, o 2 hours.To finisz: gdy będzie gotowy do podania, schłodzić czystą miskę miksera stojącego i mocowanie trzepaczki w zamrażalniku przez 10 minut.
Umieść śmietanę, cukier i brandy lub rum (jeśli używasz) w misce i ubijaj na dużej prędkości, aż powstanie średnie szczyty, około 1 do 2 minut. (Alternatywnie można użyć trzepaczki i dużej schłodzonej miski.
Ubij wszystkie odmierzone składniki, aż do uzyskania średnich szczytów, około 3 do 4 minut.)
Rozłóż lub dekoracyjnie wymieszaj bitą śmietanę równomiernie na cieście i zetrzyj na wierzchu lekką gałkę muszkatołową.