Ciasto Dyniowe Bez Cukru

Ciasto Dyniowe Bez Cukru
Ciasto dyniowe bez cukru to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 92 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka puree z dyni, Sztuczny słodzik, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups.

Instrukcje

1
Połącz puree z dyni, jajka, substytut cukru, sól, przyprawę do ciasta z dyni, wodę i mleko instant; wymieszaj do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
Substytut CukruSubstytut Cukru
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
WodaWoda
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
2
Wlać nadzienie do nieobrobionej skorupki ciasta. Zetrzyj gałkę muszkatołową na nadzieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Unbaked Pie CrustUnbaked Pie Crust
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
3
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni) przez 13 do 15 minut. Zmniejszyć ciepło do 350 stopni F (175 stopni C) i nadal gotować kolejne 40 do 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn