Przepis bezglutenowa pizza Crust jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 90 centów za porcję, dostajesz skórkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 509 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię ziemniaczaną, jajko, mąkę ryżową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Bezglutenowe Taco Pizza z Udi bezglutenowe Pizza Crust, Ciasto Do Pizzy Bezglutenowe, oraz Ciasto Do Pizzy Bezglutenowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać mąkę, drożdże, psyllium i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Mąki
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Wlać tę mieszaninę do miski miksera stojącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Kończąc ciasto: z mikserem stojącym na niskim poziomie, dodaj oliwę z oliwek, a następnie jajko. Powoli wlać wodę. Oto ważna część: bezglutenowe ciasto na pizzę nie będzie wyglądać tak samo jak ciasto na gluten. Będzie o wiele bardziej wilgotne, nawet trochę jak ciasto naleśnikowe. Gdy wlewasz wodę, Szukaj ciasta, które połączy się wokół wiosła. Jednak po wyłączeniu miksera ciasto powinno natychmiast spaść z łopatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
4
Pozwalając ciasto rosnąć: zeskrobać ciasto na pizzę do dużej nasmarowanej miski. Przykryj folią i ustaw miskę w ciepłym miejscu. Ciasto bezglutenowe nie rośnie tak bardzo jak ciasto glutenowe. Zamiast tego szukasz ciasta, aby całkowicie nawodnić i zwiększyć rozmiar o około jedną trzecią. Gdy ciasto nieco podniosło się i ma konsystencję tradycyjnego ciasta, około 1 1/2 godziny, jesteś gotowy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
świeże Mięso Krabów, Odsączone I Dobrze Zebrane Na Muszle
3
Połóż ciasto na pergaminie, a następnie na wierzch innym o tym samym rozmiarze. Używając rąk lub wałka do ciasta, spłaszczyć ciasto powoli i równomiernie. Chcesz ciasto na pizzę o średnicy 12 cali. Weź górny kawałek pergaminu z ciasta na pizzę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
4
Na wierzch ciasta posypać oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
5
Piec ciasto w piekarniku, aż krawędzie zaczynają brązowo i chrupiące, a górna część pizzy jest trochę jędrne w dotyku, 5 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Wyciągnij ciasto na pizzę i top z dowolnymi dodatkami, których pragniesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Za Pergamin
7
Wszystkie mąki wlać do dużego pojemnika. (Sklepy z zaopatrzeniem restauracji sprzedają duże plastikowe pojemniki, które dobrze pasują do tego celu. Możesz również użyć dużego szklanego słoika.) Potrząsać, potrząsać i mocniej potrząsać, aż wszystkie mąki staną się jednym kolorem.
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki) z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.