Ciasto Do Pizzy Bez Zagniatania

Ciasto Do Pizzy Bez Zagniatania
Ciasto na pizzę bez ugniatania może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 610 kalorii, 18g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 28 centów za porcję. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 112 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jeśli masz aktywne drożdże, mąkę, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 96%. Podobne przepisy to Bułeczki 100% pełnoziarniste (rolki) (wyrabiamy ciasto w Abm), No Knead Pizza Bianca, oraz Koper włoski i anchois bez zagniatania Pizza.

Instrukcje

1
Mąkę, sól i drożdże ubić w półmroku. Mieszając drewnianą łyżką, stopniowo dodawać 3 szklanki wody; mieszać aż do uzyskania dobrego smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Delikatnie wymieszaj ciasto z dłońmi, aby je połączyć i uformować w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Przenieść do dużej czystej miski.Przykryj folią i pozwól ciastu podnieść temperaturę pokojową (około 72 ° F)w obszarze wolnym od przeciągów, aż powierzchnia zostanie pokryta blaszanymi grudkami, a ciasto będzie miało więcej niż dwukrotnie większy rozmiar, około 18 godzin (czas będzie różny w zależności od temperatury w pomieszczeniu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Ciasto przełożyć na obsypaną mąką powierzchnię roboczą.Delikatnie uformuj w szorstki prostokąt. Podziel na 6 równych porcji. Praca z 1 porcjąw czasie Zbierz 4 rogi do środka, aby utworzyć 4 fałdy. Obróć stronę szwu w dół i pleśniowo w piłkę. Ciasto pył z mąki; setaside na powierzchni roboczej lub mąki bakingsheet. Powtórzyć z pozostałymi porcjami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
5
Niech reszta ciasta, pokryte plasticwrap lub wilgotnym ręcznikiem kuchennym, aż miękkie i niezawodne, około 1 godziny. DO AHEAD: można bemade 3 dni do przodu. Owinąć każdą kulkę ciasta osobno w folię i schłodzić. Odwiń i pozostaw w temperaturze pokojowej na lekko rozlanej powierzchni roboczej, pokrytej plastikową owijką, przez 2-3 godziny przed ukształtowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
1
Podczas ostatniego odpoczynku ciasta przygotuj piekarnik: jeśli użyjesz kamienia do pizzy, ułóż stojak w górnym trzecim piekarniku i umieść kamień na stojaku; podgrzewaj go do najgorętszego ustawienia, 500 ° F-550°F, przez 1 godzinę. Jeśli używasz blachy do pieczenia, ułóż arack w środku piekarnika i rozgrzej go do itishottest ustawienie, 500 ° F-550°F. (nie musisz podgrzewać blachy do pieczenia.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pracując z 1 kulką ciasta na raz, Duś obficie mąką i umieść na mącznej powierzchni roboczej. Delikatnie kształt doughinto dysk 10"-12".
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1
Gdy gotowy do pieczenia, zwiększyć ciepło piekarnika do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Posypać skórkę do pizzy lub bez obręczy (lub odwrócony obramowany)blacha do pieczenia lekko z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Na przygotowaną skórkę ułożyć ciasto i polać je dodatkami.
4
Za pomocą małych, szybkich ruchów tam i z powrotem, przesuń pizzę ze skórki na kamień hotpizza. Pizza Broil, obracając w połowie, aż dno skorupy jest chrupiące, a góra jest ostra, 5-7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Używając Skórki, przenieś na powierzchnię robocząprzycisk. Powtórz, pozwalając pizza kamień podgrzaćpod brojlerem przez 5 minut między pizzami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
1
Ułóż krążek ciasta na blasze do pieczenia; top z desiredtoppings.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2
Piec pizzę, aż dno skorupy jestcrisp i top jest blister, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Przenieś na powierzchnię roboczą, aby pokroić. Powtórz z pozostałą pizzą.
1
Dodaj to tradycyjne zioło Pizza tylko przed podaniem.Rukola: aby ponownie uderzyć, rozsypać się po piew, gdy wyjdzie z piekarnika.Nie zapominaj ... cienko pokrojone garlic, czerwone płatki pieprzu i sól morska mogą sprawić, że goodpizza będzie świetna.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Można spróbować Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 48 dolarów za butelkę.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn