Ciasto Czekoladowo-Wiśniowe
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 299 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 45 minut. Jeśli masz krówkowy SOS lodowy, wiśnie, nadziewane kremem czekoladowe ciasteczka kanapkowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Domowe Ciasto Z Lodami Crunch, Ciasto Z Lodami Cynamonowymi, oraz Śmierć Lodami Czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350ºF.
Umieść 16 ciasteczek w robocie kuchennym. Przykryć i przetworzyć do drobno zmielonego.
Dodać masło; przykryć i przetworzyć do wymieszania. Naciśnij w springform pan, 9x3 cale.
Piec 8 do 10 minut lub do firmy. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Owiń Na Zewnątrz patelni springform folią.
Na ostudzonej skórce rozprowadzić lody wiśniowe. Zamrozić 30 minut.
Posypać posiekanymi ciasteczkami i 1/2 szklanki czekoladowych chipsów lodami wiśniowymi; lekko nacisnąć.
Na wierzchu rozprowadzić lody waniliowe. Polać lodami sosem krówkowym w małych łyżeczkach; lekko zawirować do lodów.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki czekolady; lekko nacisnąć. Zamrozić około 8 godzin do twardości.
Aby służyć, odstawić w temperaturze pokojowej 5 do 10 minut. Ostrożnie usunąć stronę patelni.
Deser pokroić w kliny. Każdy klin przełożyć bitą śmietaną i wiśnią.