Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Macadamia

Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Macadamia
Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 5G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.56 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kartony bitą polewą, czekoladę, orzechy makadamia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Macadamia Key Lime Pie, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami.

Instrukcje

1
Połączyć pokruszone ciasteczka i masło. Mocno wcisnąć mieszankę w dno 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Pliki CookiePliki Cookie
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2
Połącz zmiękczone lody i orzechy, dobrze mieszając. Złożyć ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
LodyLody
OrzechyOrzechy
3
Wlać mieszaninę do przygotowanej skorupy. Przykryć i zamrozić do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Usuń boki springform patelni; odstawić ciasto 10 minut przed podaniem. Wierzch z wiórkami czekoladowymi, prażonymi orzechami i bitą polewą, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
Bitą PolewąBitą Polewą
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
5
ocena carbo: 32
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn