Ciasto Czekoladowo-Orzechowe Macadamia
Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 5G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.56 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kartony bitą polewą, czekoladę, orzechy makadamia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Macadamia Key Lime Pie, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami.
Instrukcje
Połączyć pokruszone ciasteczka i masło. Mocno wcisnąć mieszankę w dno 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Połącz zmiękczone lody i orzechy, dobrze mieszając. Złożyć ubitą polewą.
Wlać mieszaninę do przygotowanej skorupy. Przykryć i zamrozić do twardości.
Usuń boki springform patelni; odstawić ciasto 10 minut przed podaniem. Wierzch z wiórkami czekoladowymi, prażonymi orzechami i bitą polewą, w razie potrzeby.