Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 5G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.56 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kartony bitą polewą, czekoladę, orzechy makadamia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Macadamia Key Lime Pie, Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, oraz Ciasto Czekoladowe Z Ciasteczkami.
Instrukcje
1
Połączyć pokruszone ciasteczka i masło. Mocno wcisnąć mieszankę w dno 9-calowej formy sprężynowej pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Pliki Cookie
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Springform
2
Połącz zmiękczone lody i orzechy, dobrze mieszając. Złożyć ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Lody
Orzechy
3
Wlać mieszaninę do przygotowanej skorupy. Przykryć i zamrozić do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Usuń boki springform patelni; odstawić ciasto 10 minut przed podaniem. Wierzch z wiórkami czekoladowymi, prażonymi orzechami i bitą polewą, w razie potrzeby.